De Bakjuf
gespecialiseerd in persoonlijke taarten en cupcakes

Mogelijkheden

Een taart die smaakt!
Wanneer de datum, het aantal personen (vanaf 15) en het thema bekend is gemaakt aan De Bakjuf, worden er nog meer vragen gesteld.
Hoe ziet uw droomtaart er eigenlijk uit?
Vanillebiscuit of liever chocolade? Red Velvet cake kan ook nog of misschien zelfs wel een biscuit met een kleurtje of een regenboog van binnen?
Heeft u al nagedacht over een vulling of smaak?
De meeste taarten zijn rond, maar vierkant kan ook nog. Dit hangt natuurlijk ook erg af van het ontwerp dat de taart moet krijgen. 
Vanaf 20 personen is een twee-laagse taart mogelijk. 

Dan nog de vulling van de taart...
Bavaroisevullingen zijn mooi stevig en kunnen het gewicht van een taart goed dragen.
Botercrèmevullingen ook.
Slagroom op zichzelf is echter niet geschikt. Ook op warme dagen is dit een afrader.

Voorbeelden van vullingen:
- aardbeienbavaroise & aardbeienconfiture
- citroenbavaroise & Lemon curd
- sinaasappelbavaroise (eventueel in combinatie met marmelade)
- bubblegumbavaroise
- melk-chocoladebavaroise
- witte chocoladecrème met een confiture naar smaak, bv framboos, kers...
- slagroombavaroise met een confiture naar smaak
- kersenbavaroise & confiture
- abrikozenbavaroise en abrikozenjam.
- caramelbavaroise met caramelsaus en stukjes walnoot
- advocaatbavaroise
- cocosbavaroise
- cappuccinobavaroise (of mokka)
- en meer fruitbavaroises... : Kiwi, Mandarijn, Mango, Perzik, Ananas, Bosvruchten, Banaan, Peer, (Groene) Appel, Passievrucht... 

Vullingen op basis van botercrème:
- Oreocrème
- bastognecrème
- stroopwafelcrème
- pralinécrème
- Lotus Speculooscrème
- Schrobbeler-crème en meer likeurencrèmes
- bokkenpootjescrème

Maar er is nog meer; ook met vers fruit (tegen meerprijs en op basis van verkrijgbaarheid):
- banketroom
- Zwitserse room met een confiture
- Kersen- of aardbeivlaaivulling
- Zoenenschuimvulling

Verzin het maar, er is ontzettend veel mogelijk!

Afsmeren doen wij altijd met 1:1 botercrème, maar kan ook met chocoladeganache in puur, melk of wit, Swiss merengue botercrème of Crème de Beurre. Elk met zijn eigen eigenschappen en wel of niet geschikt op hele warme dagen.
Wij adviseren u graag!

De Bakjuf werkt met professionele ingrediënten zoals Smartflex fondant, kleurstoffen die volgens de voedsel- en warenwet zijn toegestaan, scharreleieren en echte roomboter, maar ook de materialen die gebruikt worden zijn voedselveilig.